Hvordan vil du sidde?

Pilot – to at least inspire one person

Jeg starter forfra. Har holdt lang pause, men nu har jeg lettet mit dimensionelle korpus, fordi nu har jeg noget på hjertet.

Hvad skal jeg skrive, hvad skal jeg bruge denne blog til og hvem skriver jeg til? Det er disse spørgsmål der har fyldt en masse af den ellers så bemærkelsesværdige hjernekapacitet i den seneste tid. Hvorfor gør jeg det, hvorfor blogger jeg? Jo, Gertrud og jeg startede denne blog fordi vi havde en masse tanker, så mange tanker at, vi helt fik dårlig samvittighed over ikke at dele dem med nogen, eller rettere sagt med noget. Hvem læser egentlig med? På daværende tidspunkt var jeg godt klar over, at de fleste var mennesker der var forpligtede til at, elske os og vores til tider skøre projekter. Det er i den grad også nok for os og vi er meget tilfredse med at, de mennesker gider at tage sig tid, til vores lille cyberverden. Vi vil dele vores tanker og ideer med internettet, det er lige meget hvor mange der læser det her, men tænk nu en gang hvis en pige eller dreng kom forbi vores side ved en fejl og faktisk blev inspirerede. Hvis jeg kan inspirere en enkelt person, er jeg glad.

let’s start over

/Nanna V

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan vil du sidde?